Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، مهدی بخشی معاون برنامه ریزی و فناوری اطلاعات دادگستری کرمان گفت: براساس برنامه ریزی‌های انجام شده میزان ابلاغ الکترونیکی برای سال جاری ۹۰ درصد در نظر گرفته شده که با توجه به افزایش استقبال عمومی بدلیل شیوع بیماری کرونا و کاهش هزینه مراجعه به دستگاه قضایی، دستیابی به این میزان دور از انتظار نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به رشد ۳۰۰ درصدی ابلاغیه‌های آگهی شده نسبت به سال ۹۷ اظهار کرد: این اقدام منجر به کاهش هزینه برای مراجعین و کوتاه شدن مدت زمان رسیدگی شده است.

معاون برنامه ریزی و فناوری اطلاعات دادگستری کل استان کرمان ضمن بیان این مطلب که در حال حاضر ارتباط ۳۰ واحد قضایی و ۱۴ زندان در استان کرمان با دادگستری برقرار است، گفت: با استفاده از این زیرساخت‌های موجود، تاکنون یک هزار و ۸۶۶ مورددادرسی الکترونیک در استان کرمان انجام شده است.

او تصریح کرد: هزار و ۱۶۱ دادگاه از این تعداد در دوران شیوع بیماری کووید ۱۹ برگزارشده است.

بخشی به اقدامات انجام شده برای سهولت پاسخگویی به مردم و افزایش خدمات ارائه شده در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی استان کرمان اشاره وبیان کرد:به منظور توسعه دادرسی الکترونیکی با استفاده از ظرفیت‌های موجود به موجب شکل گیری دستگاه قضایی هوشمند، از سال ۹۳ دفاتر خدمات قضایی در کل استان به غیر از منوجان، شهداد و صفائیه، راه اندازی شده است.

معاون دادگستری استان با اشاره به خدمات انجام شده در این مراکز اظهار داشت: کلیه خدمات الکترونیکی از قبیل ثبت دادخواست‌های بدوی، حقوقی، خانواده، دادخواست اعسار، دعوای طاری، دعوای دیوان عدالت اداری دعاوی اعتراضی، ثبت تجدید نظر از آرا، فرجام خواهی حقوقی، اعاده دادرسی مدنی، ثبت اظهارنامه، صدور و پیگیری ابلاغ الکترونیکی و همچنین پیگیری روند پرونده، تمدید تمبر وکلا، قرارداد وکالت بین وکیل و موکل، استعلام سوء پیشینه و ارسال نظریه کارشناس در این دفاتر جهت کاهش هزینه‌ها و صرفه‌جویی در وقت به مردم ارائه می‌شود.

بخشی گفت: سامانه سیستم مدیریت پرونده (سمپ) به منظور حفظ نسخه الکترونیکی پرونده در کلیه شعب محاکم و شورا‌های حل اختلاف استان و جهت ایجاد ارتباط با سایر سازمان‌ها با قوه قضائیه به صورت الکترونیکی مانند سازمان زندان ها، پزشکی قانونی، پلیس راهور، بانک مرکزی واداره ثبت و ... ایجاد شده است.

معاون برنامه ریزی و فناوری اطلاعات دادگستری کل استان کرمان تاکید کرد: در راستای تامین اهداف این سامانه از جمله کاهش هزینه‌ها و حفظ اطلاعات و تسریع در مراحل رسیدگی به پرونده، رصد برقراری ارتباط و بررسی صحت اطلاعات ثبت شده در سمپ به صورت منظم و مرتب در این معاونت انجام می‌شود.

بخشی تصریح کرد: علاوه بر نکات مذکور، این نرم افزار شامل زیرمجموعه‌ای از سامانه‌ها از جمله سامانه ضابطین دادگستری‌ها، افراد تحت نظر و سامانه اطلاعات مؤثر اشخاص (ساما) به منظور حفظ اطلاعات کارچاق کن‌ها و محکومین فراری برای جلوگیری از فساد و تسهیل دادرسی، سامانه سجل قضایی به جهت الکترونیک کردن مراحل بررسی درخواست و ارائه گواهی سوء پیشینه، استعلام قضایی به منظور تسریع دادرسی، ابلاغ الکترونیک و .. است که پشتیبانی فنی این سامانه‌ها با کارشناسان معاونت برنامه ریزی و فناوری اطلاعات است.

او افزود: راه اندازی ارتباط شبکه دولت با دستگاه‌های اجرایی استان، راه اندازی سامانه سپرده دادگستری، راه اندازی سامانه‌های مالی (همکاران سیستم) که شامل انبار، حسابداری، تدارکات و غیره، راه اندازی سامانه راهکارسازمانی که شامل خدمات فیش حقوقی، احکام، گواهی کسر از حقوق جهت معرفی به بانک‌ها، ارزشیابی کارکنان، حضورغیاب کارکنان، راه اندازی سامانه ملاقات با روسای دادگستری‌ها و راه اندازی سایت‌های ثبت آرشیو الکترونیکی در حوزه‌های زرند، رفسنجان، سیرجان و مجتمع شورای حل اختلاف از دیگر اقدامات این معاونت در سال گذشته بود.

انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قوه قضائیه ابلاغ الکترونیکی برنامه ریزی و فناوری اطلاعات راه اندازی سامانه ابلاغ الکترونیک استان کرمان کاهش هزینه انجام شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۱۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه خودنویس آرامش را به بازار اجاره مسکن تزریق کرد

مولایی، کارشناس سیاست گذاری مسکن در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه  راه اندازی سامانه خودنویس نقش موثری در کاهش حق الزحمه های نجومی و تخلفات  مشاوران املاک کشور دارد گفت:  راه اندازی این سامانه  باعث شد بسیاری از متقاضیان و مستاجران که پیش از این درگیر  تخلفات ومشکلات مشاوران املاک بودند دیگر مشکلی نداشته باشند و همین امر خود باعث شد که بازار اجاره مسکن آرام تر شود.

وی اظهار کرد: از بهمن ماه سال گذشته که این سامانه راه اندازی شده و مشاوران املاک از طریق این سامانه اقدام به ثبت قرارداد می کنند شاهد آن هستیم که این بازار بسیار آرام تر شده است.

این کارشناس سیاست گذاری مسکن اظهار کرد: با اجرایی شدن این سامانه بخش عمده ای از حق الزحمه های نجومی و زیرمیزی های که وجود داشت برطرف و مدت زمان انعقاد  قرار داد کاهش یافته است.

او گفت: با اجرایی شدن این سامانه به نظر می رسد که تابستان بسیار آرامی پیش روی مستاجران باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • سامانه خودنویس آرامش را به بازار اجاره مسکن تزریق کرد
  • بازدید اژه‌ای از نمایشگاه دستاورد‌های قضایی هرمزگان
  • پست فارس ظرفیت مناسبی برای توسعه تجارت الکترونیک دارد
  • سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است
  • چرخه بازپروری معتادان متجاهر کامل اجرا نمی‌شود
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین نامه دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • رونمایی از سامانه جامع بازار کار به زودی
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • راه اندازی سامانه سوت زنی برای مشاوران املاک