Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ در روز‌های اخبر پیامکی با متن:

" (ابلاغ الکترونیک قضایی) بدینوسیله به استحضار می‌رساند شکایتی علیه شما ثبت شده، برای مشاهده ابلاغیه خود به سایت زیر مراجعه کنید در غیر این صورت طی (۲۴ ساعت) حکم جلب شما صادر خواهد شد"

در حال ارسال به برخی از مردم است که پیامکی جعلی بوده و از سوی کلاهبرداران برای حک گوشی و حساب‌های بانکی طراحی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سرهنگ احسان آنقی رئیس پلیس فتای استان مرکزی با اشاره به کلاهبرداری گسترده درفضای مجازی با استفاده از پیامک فوق گفت: ابلاغیه تهدیدکننده با این محتوا را در گوشی تلفن همراه تان باز نکنید، به دلیل اینکه این پیام یک کلاهبرداری هوشمندانه سایبری و درچند روزگذشته درحال گسترش است.

سرهنگ آنقی افزود:اگرمطابق پیامک فوق، پیامی تحت عنوان شکایت در سامانه الکترونیکی ثنابه گوشی تلفن شما ارسال شد، هرگز وارد لینک درج شده در آن نشوید!

او با تاکید برآگاه سازی عمومی جامعه اضافه کرد: چنانچه روی لینک ِ درج شده در این پیامک کلیک کنید، علاوه برنصب سریع اپلیکیشن کلاهبرداری، مشابه همین پیامک به همه مخاطبان شما ارسال می‌شود.

رئیس پلیس فتای استان مرکزی بیان کرد: در صورت استفاده از اپلیکیشن فوق از فرد برای رویت ابلاغیه درخواست واریز مبلغ ناچیزی می‌شود که درصورت اقدام، پس ازدسترسی به حساب شخصی او، موجودی بانکی فرد خالی می‌شود و بدین ترتیب به راحتی و بسیار هوشمندانه فیشینگ انجام می‌شود.

او با اشاره به اینکه فرد ارسال کننده پیامک، خود، قبل ازشما قربانی این کلاهبرداری شده گفت: تنها راه در امان ماندن از این شیوه شیادی، پرهیز از باز کردن و ورود به لینک ارسال شده است.

به گفته سرهنگ علی‌محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا، پیامک ارسالی از سوی قوه قضاییه فاقد لینک است، هرگز با شماره سیم کارت شخصی ارسال نمی‌شود و به هیچ وجه جهت مشاهده ابلاغ قضایی، نیاز به واریز وجه نیست.

سرهنگ رجبی به مردم توصیه کردبرای اطمینان از پیامک قضایی به سایت اصلی ابلاغ الکترونیکی قضایی به آدرس https://eblagh.adliran.ir مراجعه کنند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: هک پیامک ابلاغیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۳۵۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد

علی عباسی‌کسانی رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه گفت : متأسفانه یکی از مواردی که سبب افزایش کلاهبرداری‌های اینترنتی از شهروندان می‌شود ارسال پیامک‌هایی با موضوعات دریافت سهام عدالت، سامانه سنا و آخرین وضعیت پرداخت یارانه است که موجب کلاهبرداری از افراد می‌شود.

رئیس‌پلیس فتا استان کرمانشاه گفت: با توجه به اینکه مردم همواره به دنبال آخرین اخبار از وضعیت سهام عدالت و یارانه هستند و یا در سامانه سنا عضویت دارند کلاهبرداران با ارسال پیامک‌هایی با موضوعات مختلف بدافزار‌هایی را در قالب پیامک اطلاع‌رسانی ارسال می‌کنند.

کسانی تصریح کرد: این بدافزار‌ها دارای لینک‌های آلوده هستند که اطلاعات شخصی افراد را سرقت و یا آنها را به درگاه‌های بانکی جعلی برای دریافت اطلاعات بانکی هدایت می‌کند و در نهایت حساب شخصی افراد را به سرقت می‌برند.

وی ادامه داد: مردم باید به هویت جعلی این پیام‌ها آگاه باشند تا شاهد کاهش سرقت‌ها و کلاهبرداری‌های اینترنتی در استان کرمانشاه باشیم که یکی از موارد مهم دانستن سواد استفاده از گوشی تلفن‌همراه برای انجام امور بانکی است.

رئیس‌پلیس فتا استان کرمانشاه افزود: یکی از راه‌های پیشگیری از کلاهبرداری‌های اینترنتی توجه به سرشماره پیامک ارسالی است که عمده این شماره‌ها شخصی هستند و دوم قرارگرفتن لینک بدافزار در آنها است و نکته سوم هدایت به درگاه‌های پرداخت بانکی است.

کسانی خاطرنشان کرد: در صورتی که فرد پس از بازکردن لینک مربوطه به صفحه پرداخت الکترونیک هدایت شد سریعا باید درگاه جعلی بانکی را ترک کند و یا برای جلوگیری از نفوذ بدافزار به تلفن‌همراه باید اینترنت موبایل خود را قطع کند.

وی اضافه کرد: پلیس فتا استان کرمانشاه به صورت شبانه‌روزی در حال رصد و پایش فضای مجازی است و هکر‌های اینترنتی را شناسایی می‌کند، اما در صورتی که همشهریان کرمانشاهی با چنین موارد کلاهبرداری مواجه شدند و یا اطلاعات شخصی و بانکی آنها به سرقت رفت سریعا آن را به مأموران پلیس فتا استان برای انجام اقدامات لازم گزارش دهند.

رئیس‌پلیس فتا استان کرمانشاه با اشاره به اینکه یکی از راه‌های دیگر کلاهبرداری از حساب بانکی افراد استفاده از اسکیمر است، گفت: مردم هنگام انجام خرید از دست‌فروشان حتما از قرار دادن کارت بانکی خود همراه رمز آن به افراد خودداری کنند تا شاهد کاهش جرائم کلاهبرداری در استان کرمانشاه باشیم .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری یک میلیاردی با پیامک جعلی ثنا
  • افزایش ارسال لینک‌های آلوده
  • کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد
  • هشدار درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • هشدار پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات هشدار داد
  • کلاهبرداری سایبری با ارسال پیامک «دریافت کالابرگ»
  • هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات
  • هشدار پلیس فتا نسبت به افزایش فعالیت مجرمان سایبری در تعطیلات
  • کلاهبردار سابقه‌دار اشنویه‌ای دستگیر شد